Ocak Ayı Hafta Sonu Atölye Çalışmaları

Etkinlik: Matematik Atölyesi – ARIM BALIM PETEĞİM

Yer: Renkli Matematik Dünyası

Tarih: 6 Ocak 2018

Saat: 13.00 – 14.30 (1,5 saat)

Yaş: 8-10 Yaş Arası

Ücret: 40 TL

Etkinlik detayı:

Arıların dâhiyane zekâlarına akıl sır erdiremiyorsak eğer biz de bir arı olup kendi peteğimizi kendimiz örelim. Sayıların sonsuzluğunu, renklerin göz yanıltıcılığını bir oyuna dönüştürelim. Matematiğin hayatımızda ne kadar büyük bir oyun olduğunu sonsuz örüntülerde birlikte keşfedelim. Renkli Matematik Dünyası Eğlen-Öğren bölümüyle başlayacağımız serüvenimizde örüntülerle dans edecek, sabun köpüklerine saklanacağız.

Etkinlik: Astronomi Atölyesi – Güneş Sistemine Yolculuk

Tarih: 13 Ocak 2018

Saat: 11.00 – 13.00 (2 saat)

Yaş: 9-12 Yaş Arası

Ücret: 60 TL

Etkinlik detayı:

Üzerinde yaşadığımız gezegenimizi ve Güneş Sistemi’ndeki farklı özelliklere sahip diğer gezegenlerin özelliklerini bilmek istemez misiniz?  Başka gezegenlerde de yaşam olabilir mi diye hiç düşündünüz mü? Bütün bu soruların cevabını almak için sizleri eğlenceli “Güneş Sistemi’ne Yolculuk” atölyemize bekliyoruz.

Etkinlik: Biyoloji Atölyesi - GEL GEN KARDEŞ OLALIM

Tarih: 20 Ocak 2018

Saat: 13.00 – 15.00 (2 saat)

Yaş: 10-13 Yaş Arası

Ücret: 50 TL

Etkinlik detayı:

Hafta Sonu Eğitim Atölyemizde öğrenciler bu defa küçük bilim insanları oluyorlar.

Atölye öncesinde vücut sistemine sanal bir  yolculuk yapıyor, biyolojik yapı şemamızın işleyişini öğrenip, ardından  kolyelerine oluşturdukları DNA’larını saklıyorlar.

Etkinlik: Astronomi Atölyesi – Güneş Sistemine Yolculuk

Tarih: 27 Ocak 2018

Saat: 11.00 – 13.00 (2 saat)

Yaş: 7-10 Yaş Arası

Ücret: 50 TL

Etkinlik detayı:

Bu atölye çalışmaları Faber Castell’in desteğiyle gerçekleşmektedir.

Katılım için biletler www.biletix.com üzerinden temin edilebilir.