Hafta Sonu Eğitim Atölyesi

RAHMİ M. KOÇ MÜZESİ
HAFTA SONU EĞİTİM ATÖLYESİ

Hafta Sonu Eğitim Atölyesindeki çalışmalarımız 4- 14 yaş aralığındaki çocuklarımıza hitap ediyor. 4 yaş itibariyle tüm çocuklarımızı aramızda görmek isteriz.

Hafta Sonu Eğitim Atölyesi
Gelişim ve öğrenim çok yönlü sosyal ve kültürel çevreler içinde, onlardan etkilenerek oluşmaktadır. Bu nedenle sosyal ve kültürel gelişimin bir parçası olan müzeler de yaptıkları faaliyetlerle çocukların sosyal, duygusal, zihinsel, bedensel, dil gelişim ve becerilerine katkıda bulunmayı, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedeflemektedir. Müzemiz bu hedefleri gerçekleştirebilmek için 2002 yılından bu yana sistemli şekilde hazırlayıp uyguladığı Müze Eğitimi Projeleri'ne 2009 yılında FaberCastell'in sponsorluğunda gerçekleşen Hafta sonu Eğitim Atölyesini de dâhil etmiştir.
Müzemizde sergilenen Fenerbahçe Vapuru'nun 2. Mevki Salonu'nda yer alan Hafta Sonu Eğitim Atölyesi'nde 4-14 yaş arası çocuklarla her hafta farklı bir atölye çalışması yapılmaktadır. Bu atölyeler tasarım, mutfak, boyama, bitki, sinema, matematik, enerji, denizcilik, biyoloji, astronomi, heykel, kukla, drama vb. Atölyelere katılan çocuklarımıza yaş gruplarına göre yeni arkadaşlar edinerek iletişim ve sosyal becerilerini geliştirebilme olanağının yanı sıra yaparak- yaşayarak öğrenebilme imkânı sunmaktayız. Çocuklarımız, atölyede yaptıkları ürünlerle evlerine dönmekten çok büyük mutluluk duymaktadırlar.
Müzemizin renkli atmosferinde, keyifli vakit geçireceğimiz Hafta Sonu Eğitim Atölyelerimize sizleri de çocuklarınızla birlikte davet ediyoruz.

Atölye programları ve bilet satışları biletix üzerinden gerçekleşmektedir. Yaş aralıklarına dikkat ederek katılım sağlayabilirsiniz.
(http://www.biletix.com/etkinlik-grup/31352510/TURKIYE/tr#)

Atölyemiz hakkında detaylı bilgi almak isteyen velilerimiz eğitim uzmanlarımız; Yeşim Özturan' a yozturan@rmk-museum.org.tr veya Zeliha Büyükkurt’a zelihab@rmk-museum.org.tr adreslerinden ulaşabilirler.

Bilgi almak için 0 212 369 66 00/01/02nolu telefondan 133, 120 veya 105'i arayabilirsiniz.