Ocak Ayı Çevrim İçi Atölyeleri

“RMKM Online Eğitim Atölyeleri’’

Eğitim Kiti ve Müze Eğitmenleriyle anlatımıyla online sanat- bilim atölyeleri başlıyor!

Ocak ayında çocuklarımızı

‘’Eğitim Kiti ile Uzaktan

Etkinliklerimize davet ediyoruz.

Ocak ayında başlayacak programda eğitim kiti eşliğinde ve eğitmenlerimizin anlatımı ile çocuklarımızın hedef ve davranışlarına uygun olarak hazırladığımız “RMKM Online Eğitim Atölyeleri’’ne bekliyoruz.

Çocuklar, Etkinlik sürecinde müzemizin ilgili bölümlerini online geziyor, ardından gördüklerini kendi hayal dünyalarına göre tasarlıyor, eğlencenin tadına varıyorlar.

“RMKM Online Eğitim Atölyeleri’’ Ocak Programı

9 OCAK CUMARTESİ 13.00 ASTRONOMİ ATÖLYESİ: GÜNEŞ SİSTEMİ MODELİ 7-10 Yaş Grubu

16 OCAK CUMARTESİ 13.00 SANAT ATÖLYESİ: PARÇADAN BÜTÜNE 6 -8 Yaş Grubu

23 OCAK CUMARTESİ 13.00 MATEMATİK ATÖLYESİ: ARIM BALIM PETEĞİM 7-10 Yaş Grubu

30 OCAK CUMARTESİ 13.00 HEYKEL ATÖLYESİ: KÜÇÜK HEYKELTRAŞLAR 5-7 Yaş Grubu

“RMKM Online Eğitim Atölyeleri’’ Katılım Koşulları

·            Katılım için rezervasyon gerekmektedir. Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır.

·              Kayıt için Eğitim Bölümüne 0212 369 66 00 133-105-120 dâhilîlerden veya muzeegitimi@rmk-museum.org.tr ‘den ulaşarak rezervasyon yaptırmak gerekmektedir.

·        Kayıt ve ödeme sonrası eğitim kiti adreslerinize kargolanacaktır.

·               Rezervasyon yaptıran her katılımcıya eğitim öncesinde Zoom linki eğitim günü e-mail ile gönderilecektir.

·                Her katılımcıyı görebilmek ve yönerge verebilmek için kamera-mikrofon ayarlarınızın açık olması gerekmektedir. Rezervasyon yaptıran her katılımcı bunu kabul etmiş sayılacaktır.

Akış Planı:

• Tanışma