Nisan Ayı Çevrim İçi Atölyeleri

“Rahmi M. Koç Müzesi Çevrim İçi Eğitim Atölyeleri’’

Kitli olan ve müze eğitmenlerinin anlatımıyla gerçekleştirilen sanat- bilim atölyelerimiz devam ediyor!

Nisan ayında sizleri, çocuklarımızın hedef ve davranışlarına uygun olarak hazırladığımız “RMKM Çevrim İçi Eğitim Atölyeleri”ne bekliyoruz.

Çocuklar, atölye süresince müzemizin ilgili bölümlerini online geziyor, ardından gördüklerini kendi hayal dünyalarına göre tasarlıyor, eğlencenin tadına varıyorlar.

“RMKM Çevrim İçi Eğitim Atölyeleri’’

Nisan Ayı Müze Eğitimi Programı

·        10 Nisan Cumartesi Saat 13:00 Heykel Atölyesi-Küçük Heykeltraşlar 5- 7 Yaş Grubu

·        17 Nisan Cumartesi Saat 13:00 Astronomi Atölyesi-Güneş Sistemi Modeli 8-11 Yaş Grubu

·        24 Nisan Cumartesi Saat 13:00 Sanat Atölyesi-Bugün Parmaklarım Fırçalarım 6-8 Yaş Grubu

“RMKM Çevrim İçi Eğitim Atölyeleri’’ Katılım Koşulları

·        Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır.

·        KoçAilem üyeliğiniz varsa lütfen rezervasyon esnasında belirtiniz.

·        Kayıt için Eğitim Bölümüne  muzeegitimi@rmk-museum.org.tr ‘den ulaşarak rezervasyon yaptırmak gerekmektedir.

·        Kayıt ve ödeme sonrası eğitim kiti adreslerinize kargolanacaktır.

·        Kayıt olan her katılımcıya eğitim öncesinde Zoom linki eğitim günü e-mail ile gönderilecektir.

·        Her katılımcıyı görebilmek ve yönerge verebilmek için kamera-mikrofon ayarlarınızın açık olması gerekmektedir. Atölyeye katılan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılacaktır.

·        Atölyelere son katılım Çarşamba günleridir.

Eğitim Atölyesi Akış Planı

·        Tanışma