Mayıs Ayı Çevrim İçi Atölyeleri

“RMKM Çevrim içi Öğrenme Programları’’

Mayıs ayı boyunca koleksiyonumuzda bulunan birbirinden farklı objeleri inceleyeceğimiz öğrenme programı başlıyor!

Mayıs ayında çocuklarımızı

Müze Objelerini inceleyeceğimiz

Öğrenme Programlarına davet ediyoruz.

Mayıs ayında başlayacak programda eğitmenlerimizin anlatımı ile çocuklarımızın hedef ve davranışlarına uygun olarak hazırladığımız “RMKM Çevrim içi Öğrenme Porgramları’’na bekliyoruz.

Çocuklar etkinlik sürecinde; sanal müze turu, ardından haftanın objesini inceleyecekler, obje incelemesi sonunda ise dijital bir oyunla eğlencenin tadına varıyorlar.

“RMKM Çevrim içi Öğrenme Programları’’ Mayıs Programı

1 MAYIS CUMARTESİ 13.00 OBJE İNCELEMESİ: KADIKÖY MODA TRAMVAYI

5 - 7 Yaş Grubu

8 MAYIS CUMARTESİ 13.00 OBJE İNCELEMESİ: GÜNEŞ SAATİ

8 - 10 Yaş Grubu

15 MAYIS CUMARTESİ 13.00 OBJE İNCELEMESİ: ZEYTİNYAĞI FABRİKASI

9 - 11 Yaş Grubu

22 MAYIS CUMARTESİ 13.00 OBJE İNCELEMESİ: SUALTI DÜNYASI

4 - 6 Yaş Grubu

29 MAYIS CUMARTESİ 13.00 OBJE İNCELEMESİ: MALDEN BUHARLI OTOMOBİL

8 - 11 Yaş Grubu

“RMKM Çevrim içi Öğrenme Programlarına’’ Katılım Koşulları

·            Katılım için rezervasyon gerekmektedir. Kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır.

·              Kayıt için Eğitim Bölümüne  muzeegitimi@rmk-museum.org.tr ‘den ulaşarak rezervasyon yaptırmak gerekmektedir. Biletler Biletix’te.

·               Rezervasyon yaptıran her katılımcıya eğitim günü e-mail ile Zoom linki gönderilecektir.

·                Her katılımcıyı görebilmek ve yönerge verebilmek için kamera-mikrofon ayarlarınızın açık olması gerekmektedir. Rezervasyon yaptıran her katılımcı bunu kabul etmiş sayılacaktır.

Akış Planı:

• Tanışma

• Müze hakkında bilgi

• Sanal Müze Turu

• Obje inceleme

• Obje ile bağlantılı dijital oyun

• 45 - 60 dakika sonunda atölye bitiş