Mart Ayı Çevrim İçi Atölyeleri

“Rahmi M. Koç Müzesi Çevrim İçi Eğitim Atölyeleri’’

Kitli olan ve müze eğitmenlerinin anlatımıyla gerçekleştirilen sanat- bilim atölyelerimiz devam ediyor!

Mart ayında sizleri, çocuklarımızın hedef ve davranışlarına uygun olarak hazırladığımız “RMKM Çevrim İçi Eğitim Atölyeleri”ne bekliyoruz.

Çocuklar, atölye süresince müzemizin ilgili bölümlerini online geziyor, ardından gördüklerini kendi hayal dünyalarına göre tasarlıyor, eğlencenin tadına varıyorlar.

“RMKM Çevrim İçi Eğitim Atölyeleri’’

Mart Ayı Müze Eğitimi Programı

·        6 MART CUMARTESİ 13.00 İLETİŞİM ALETLERİ ATÖLYESİ: MORS KOD 7 - 10 Yaş Grubu

·        6 MART CUMARTESİ 15:00 ELEKTRİK ATÖLYESİ: KAĞITTAN DEVRELER 6 – 9 YAŞ + VELİ

·        13 MART CUMARTESİ 13.00 TASARIM ATÖLYESİ: KUŞ EVİ

5 -7 Yaş Grubu

·        20 MART CUMARTESİ 13.00 YENİLENEBİLİR ENERJİ ATÖLYESİ: GÜNEŞİ SEVİYORUM 8 – 14 Yaş Grubu

·        27 MART CUMARTESİ 13.00 ELEKTRİK ATÖLYESİ: IŞIKLI TASARIMIM 6-9 Yaş Grubu

·        27 MART CUMARTESİ 15:00 TASARIM ATÖLYESİ: DOĞAL MUM NASIL YAPILIR? 5-7 YAŞ + VELİ

“RMKM Çevrim İçi Eğitim Atölyeleri’’ Katılım Koşulları

·        Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır.

·        KoçAilem üyeliğiniz varsa lütfen rezervasyon esnasında belirtiniz.

·        Kayıt için Eğitim Bölümüne  muzeegitimi@rmk-museum.org.tr ‘den ulaşarak rezervasyon yaptırmak gerekmektedir.

·        Kayıt ve ödeme sonrası eğitim kiti adreslerinize kargolanacaktır.

·        Kayıt olan her katılımcıya eğitim öncesinde Zoom linki eğitim günü e-mail ile gönderilecektir.

·        Her katılımcıyı görebilmek ve yönerge verebilmek için kamera-mikrofon ayarlarınızın açık olması gerekmektedir. Atölyeye katılan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılacaktır.

·        Atölyelere son katılım Çarşamba günleridir.

Eğitim Atölyesi Akış Planı

·        Tanışma