Haziran Ayı Çevrim İçi Atölyeleri

“RMKM Çevrim içi Öğrenme Programı’’

Eğitim Kiti ve Müze Eğitmenlerinin anlatımıyla çevrim içi sanat- bilim atölyeleri Haziran ayında devam ediyor!

Haziran ayında çocuklarımızı

‘’Eğitim Kiti ile Uzaktan Öğrenme Programımıza davet ediyoruz.

Haziran ayında başlayacak programda eğitim kiti eşliğinde ve eğitmenlerimizin anlatımı ile çocuklarımızın hedef ve davranışlarına uygun olarak hazırladığımız “RMKM Çevrim içi Öğrenme Programı’’na bekliyoruz.

Çocuklar, etkinlik sürecinde müzemizin ilgili bölümlerini çevrim içi geziyor, ardından gördüklerini kendi hayal dünyalarına göre tasarlıyor, eğlencenin tadına varıyorlar.

“RMKM Çevrim içi Öğrenme Programı’’ Haziran Programı

5 HAZİRAN CUMARTESİ 13.00 TASARIM ATÖLYESİ: HAYALLERLE DOLU KÜÇÜK EVLER

6 - 8 Yaş Grubu

12 HAZİRAN CUMARTESİ 13.00 ASTRONOMİ ATÖLYESİ: GÜNEŞ SİSTEMİ MODELİ

9 - 11 Yaş Grubu

19 HAZİRAN CUMARTESİ 13.00 TASARIM ATÖLYESİ: GÖRÜNMEZ MÜZİSYENLER

5 - 7 Yaş Grubu

26 HAZİRAN CUMARTESİ 13.00 MATEMATİK ATÖLYESİ: ARIM BALIM PETEĞİM

7 - 9 Yaş Grubu

“RMKM Çevrim içi Öğrenme Programı” Katılım Koşulları

·            Katılım için rezervasyon gerekmektedir. Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır.

·            Katılım ücreti 120 TL’dir.

·            Kayıt için Eğitim Bölümüne 0212 369 66 00 133-105-120 dâhilîlerden veya muzeegitimi@rmk-museum.org.tr ‘den ulaşarak rezervasyon yaptırmak gerekmektedir.

·            Kayıt ve ödeme sonrası eğitim kiti adreslerinize kargolanacaktır.

·            Rezervasyon yaptıran her katılımcıya eğitim öncesinde Zoom linki eğitim günü e-mail ile gönderilecektir.

·             Her katılımcıyı görebilmek ve yönerge verebilmek için kamera-mikrofon ayarlarınızın açık olması gerekmektedir. Rezervasyon yaptıran her katılımcı bunu kabul etmiş sayılacaktır.

Akış Planı:

• Tanışma