Hafta Sonu Eğitim Atölyesi

Gelişim ve öğrenim çok yönlü sosyal ve kültürel çevreler içinde, onlardan etkilenerek oluşur. Bu nedenle sosyal ve kültürel gelişimin bir parçası olan müzeler de yaptıkları faaliyetlerle çocukların sosyal, duygusal, zihinsel, bedensel, dil gelişim ve becerilerine katkıda bulunmayı, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedeflemektedir.

Müzemiz de bu hedefleri gerçekleştirebilmek için Müze Eğitimi Projeleri hazırlayıp uygulamaktadır. 2010 yılı itibari ile başlayan "Hafta Sonu Eğitim Atölyesi" projelerine 2013 yılında Faber Castell de destek vermiştir. Etkinlikler müzemizde yer alan Eğitim Atölyesinde yapılmakta olup katılımcı öğrencilerle her hafta farklı bir atölye çalışması gerçekleştirilmektedir. Her atölye çalışmasına, rezervasyon yaptırarak belli bir ücret karşılığında katılınabilmektedir.

Detaylı bilgi için Müze Eğitimcimiz Ayşe Bağırıcıoğlu'na (0312) 309 68 00 no'lu telefondan ya da abagiricioglu@rmk-museum.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Adres:Ankara Rahmi M. Koç Müzesi Necatibey Mahallesi, Depo Sokak
No: 1 Altındağ – Ankara Tel: (0)312 309 68 00 pbx  Faks: (0)312 309 12 10